Algemene info

Bij Stal ‘t Kabel hechten we veel waarde aan dierenwelzijn en de ontwikkeling van de ruiter. 

Wij geven constructieve groepslessen van 45 minuten die qua intensiteit en focus voor zowel ruiter als paard in de praktijk goed werken. In de jeugdbeginnerslessen van niveau 2 rijden 5 ruiters in de les, vanaf niveau 3 rijden er 7 ruiters in een les. In de springles hanteren we een maximum van 6 ruiters in een les. 

Stal ‘t Kabel hanteert kwartaalkaarten. Elk kwartaal heeft 13 weken (lessen), er worden echter per kwartaal 12 lessen afgerekend. U kunt dus 1 les per kwartaal kosteloos missen of een keer gratis rijden. Gemiste lessen kunnen dus verder niet worden ingehaald en worden ook niet verrekend.

1/3 van het kwartaalbedrag wordt maandelijks in de eerste week van de nieuwe maand geïncasseerd. U ontvangt een paar dagen voor de incasso via email een notificatie. 

Opzeggen moet uiterlijk een maand voor het einde van het kwartaal schriftelijk gebeuren. Wilt u in het kwartaal opzeggen, dan is de opzegtermijn een maand. Hierdoor vervalt wel het kwartaalvoordeel en dan zullen we de lessen verrekenen tegen het losse les tarief. 

Wij verzoeken u vriendelijk altijd af te melden, graag 24 uur van te voren. Dit kan via onze site of via de email. Hierdoor kunnen wij de inzet van de paarden en pony’s beter verdelen. 

De administratie is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 uur tot 13.00 uur en op woensdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur Afmeldingen worden in het weekend wel gelezen, maar vragen worden pas na het weekend beantwoord.