Algemene info

Bij Stal ‘t Kabel hechten we veel waarde aan dierenwelzijn en de ontwikkeling van de ruiter!

Wij geven constructieve groepslessen van 45 minuten die qua intensiteit en focus voor zowel ruiter als paard in de praktijk goed werken. In de jeugdbeginnerslessen van niveau 2 rijden 5 ruiters in de les, vanaf niveau 3 rijden er 7 ruiters in een les. In de springles hanteren we een maximum van 6 ruiters in een les. 

Stal ‘t Kabel hanteert maandkaarten welke aan het begin van de maand automatisch worden geïncasseerd. Je ontvangt een aantal dagen voor de incasso via email een notificatie.

Opzeggen kan maandelijks, met inachtneming van een maand opzegtermijn.

Inhalen

Per kwartaal kan 1 door de klant afgezegde les worden ingehaald, mits de les minimaal 24 uur van te voren is afgezegd. Daarnaast kunnen lessen die vervallen op initiatief van de manege (een feestdag of bijzondere omstandigheden) ook worden ingehaald. In het zomerkwartaal is het mogelijk om meerdere lessen in te halen, daarover worden de lesklanten voor die tijd apart geïnformeerd.

Let op: Reeds geplande en weer afgezegde inhaallessen kunnen niet opnieuw worden ingehaald!

Afmelden

Wij verzoeken je vriendelijk bij verhindering waar mogelijk 24 uur van te voren je les af te melden via de app. Privélessen en losse lessen die niet of later dan 24 uur van te voren worden afgemeld, worden in rekening gebracht. Afmelden van reguliere lessen gaat via het klantenportaal, heb je (nog) geen actief account dan graag afmelden via de mail, deze wordt ook in het weekeinde gelezen.

Door tijdig af te melden kunnen wij de inzet van de paarden en pony’s beter verdelen! De administratie is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 uur tot 14.00, op vrijdag van 09.00-13.00 uur en op woensdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur Je kunt ook het antwoordapparaat inspreken.